Saturday, December 31, 2011

Mer julklappar och lite inköp

 Älskar Body Shops-julserie, de hade ingenting kvar av min favorit "Spicy Vanilla", men fick i alla fall med mig ett härligt "Candied Ginger"-Body Butter. Betalade typ 50 spänn för jag hade massa rabatter osv. Finns typ ingenting jag älskar så mycket som att handla på butiker där jag har bonuskort (snälla Topshop och Urban Outfitters, SKAFFA, jag tänker inte börja studera BARA för att få 10% på erat sortiment).
 Jag köpte nytt balsam på Lush, länge sen jag handlade där. Älskar deras produkter, men det är svårt att veta vad man faktiskt gillar för dofterna där inne är så många och starka att det är svårt att dofta till sig något man tycker om, de borde typ skaffa ett neutralt litet rum. I och för sig brukar deras personal vara väldigt trevlig och hjälpsam, de har bra grejer för min torra hy och då får ju faktiskt doften komma på andra plats idag. Det här balsamet är till för att råda bot på min alltmer torra hårbotten och innehåller sojamjölk, yoghurt och melon, älskar verkligen doften, luktar så himla sött!
 Efter att jag varit ute och handlat i måndags åkte vi hem till Sebastians pappa och åt middag och  öppnade lite paket. Det här var ett sinnessjukt tungt paket och innehåll en bok med massa bilder på olika hus i olika inredningsstilar, älskar sånt! Den här boken är vädigt mycket stora hus och kanske svår att inspireras av när man bor i en liten etta, men det är fortfarande lika roligt attt kolla och det brukar alltid finnas små element som är överförbara på en själv!
 "Farmors" present till mig, egentligen fick jag pengar, men det är ju roligare att visa upp vad de faktiskt gick till? Köpte Chanel Le Vernis i "Black Satin" (svarta naglar är bara okey när det är Chanel, annars ser man ut som Lisbeth Salander direkt, and that is a scientific fact!) och Chanel Le Rouge Crème Hydratant i "Rouge Noir", mathar perfect med mitt nagellack Le Vernis i samma nyans!
 Älskar verkligen den här väskan, har velat ha den så länge, och nu hittade jag den på 50%! Tycker att storleken är perfekt, för jag får inte plats med like mycket nu som i mina andra bag lady-väskor, vilket innebär att jag lämnar massa onödig skit hemma, är ändå inte så liten att jag ENDAST får plats med det viktigaste.

I min väska har jag:
Plånbok (Ska köpa en mindre, den jag har nu är typ en clutch)
Hemnycklar
Cigaretter
Tändare
Veganskt Vaseline
Läppbalsam
iPhone
Jobbtelefon (jävla Xperia X8)
iPod
Handcreme
Bok
Compact
Läppstift
Tuggummi
 Har blivit itryckt massa Kinderägg den här veckan, vill egentligen inte ha för jag gillar inte mjölkchoklad, men jag vill ju ha leksaken och jag vill inte vara otrevlig. Fick en söt liten fluffig noshörning i ett av äggen, nu vaktar han mitt skrivbord.
 Sebastian var uppe i Uppsala och träffade sin mamma i tisdags, men jag jobbade så kunde inte följa med. Fick lite presenter med mig, nya solglasögon till exempel!
 Min plan i måndags var att "Jag lär ju bara behöva besöka Gallerian" HAHHAHAHA, sprang förbi alla godkända butiker, hittade inget någonstans. Började i Gallerian med Topshop som ligger där, de hade i princip inga festkläder utan bara massa rea på stickade tröjor och det var inte så jag ville fira in det nya året. Monki hade självklart inga festliga kläder och jag hade ändå inte velat ha en festklänning därifrån, Monki är endast för snygga vardagskläder. Sprang ner till Urban Outfitters där jag provade fina kläder, tyvärr ingenting jag ville ha på nyår, däremot saker som jag VILLE ha. Visar sen. Sen gick jag till American Apparel för att jag ville ha en fin sammetsklänning, de hade den endast i stora storlekar förutom en grön i storlek XS som jag såg ut som en julskinka i. Kan väl få bli ett nytt mål då, att vara foxy i den. Vill ha den gröna för den var jävligt snyggt, fast det är ju svart jag vill ha på nyår så det blev fel i alla fall.

Efter det gick jag till PUB-huset, provade klänningar på Smiley Vintage först för de har sjukt fina kläder, men klänningarna är helt klart tänkta för folk över 1,60, såg mest ut som att jag var en liten flicka som provade mammas klänningar inför begravning, inget jag vill ha på nyår. Efter det kollade jag lite på Awesome Rags och provade två klänningar som var dyra egentligen men på 50%-REA, ena klänningen var passande för begravning och den andra för någon med faktiska ben, så blev inget där heller. Till slut kravlade jag mig likt en slagen soldat till Topshop på Sergelgatan och DÄR hittade jag äntligen min klänning, de hade ett exemplar kvar, size zero och den passade! Lite småstel är den, men jag dansade runt lite i omklädningsrummet och kände mig fri och vacker, lycklig!
 Fick en fin fågelbur av mamma och pappa, ska hänga upp den i taket och ha en klätterväxt i, tror det blir superfint :)
 Fick även Kinect av Sebastians pappa, vill ha Dance Central och massa andra träningsspel, bra när man inte orkar ta sig till gymmet.
 Fick en nästan likadan bok av Sebastians mamma, fast den här är med små lägenheter som våran och lite mer passande :)
 Fick en mysig pyjamas också.
 Av min lillebror fick vi jättegoda kolor som tog slut i en ruskig fart!
 Och häromdan fick jag min favorit chokladask, den guldiga från Anton Bergh.
Och så hade äntligen min orangutang från WWF kommit fram, är numera orangutangfadder! Det var jättesvårt att välja, finns massa söta djur som är utrotningshotade, men blir lite väl dyrt att vara fadder till alla, har inte hittat någon bra sida för pingvinfadderskap än, trots att pingviner är utsatta och får olja på sig. Tror ni det är gratis att tvätta små pingvinkroppar eller?! Jag skulle lätt gjort det gratis, skulle typ betalat för det. 

Hur som helst, valde orangutangen för det är min favoritapa. Varför? Ser ut som Homer Simpson! Tänk på att inte handla mat och liknande som innehåller palmolja, för då förstör man orangutangens levnadsmiljö. Tror det är samma problem med Nestlé-produkter, eller varför är det man inte får köpa dem? Jag dricker väldigt mycket sojamjölk och den är ju från Nestlé, men jag har skitsvårt att köpa någon annan för AlproSoy sojamjölk light innehåller minst kalorier av all mjölk.

No comments:

Post a Comment