Thursday, April 26, 2012

Freaky...

Jag är sannerligen ett mästerverk av skönhet.

Gud, fortfarande pigg efter gårdagens koffein-binge. Satte på The Empire Strikes Back igår eftersom att Star Wars är "familjärt och trevligt så att man kan sova", yeah right! Är ju den filmen jag är rädd för eftersom att det finns massa ormar på Dagobah :( fett jobbigt också för jag vill gärna ha så mycket Yoda som möjligt i mitt liv. Ännu jobbigare eftersom att R2-D2 och C3PO hela tiden påminner mig om badräkter jag inte kan få.
Gick i alla fall upp tio i sex för att vara första hajen att mumsa i mig HLB2, har beställt hem dessa:
 Red Circuit leggings (robotben!)
Beetlejuice leggings (randiga ben!)

Beetlejuice är inte en del utav HLB2 men har varit sugen på dem så länge så de fick hoppa med i samma order. Nu är jag kluven inför dessa:
Red and Black leggins (Harlequin), tycker de är sjukt snygga, dessutom skulle det vara kul att beställa hem något mer ur kollektionen, men känner att en tusenlapp är tillräckligt att spendera på leggings innan klockan åtta på morgonen, de är inte limited så jag kan ju fundera lite!

Medans vi funderar kan vi ta och gemensamt beundra badräkterna som så fräckt snuvats under näsan på mig för länge sen.
Dör ni också? Kan inte hitta dessa på Black Milk museum vilket får mig att hålla kvar en liten gnutta hopp om att de en vacker dag ska komma tillbaka i kollektion.

2 comments:

  1. Häftiga badräkter! :) Dem skulle man ha och helst R2D2-varianten. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, vill ha båda så mycket! Hade varit fett coolt att ha c3-po och sen guldleggings till :D

      Delete