Tuesday, May 22, 2012

Awesome Monday

Jag fick sluta tidigare igår, (alltså, borde verkligen sluta be om att få gå hem tidigare, lär väl få typ ett minusbelopp i lön), så då hade jag tid att göra massa grejer, typ gå och träna innan det kom en massa folk dit, och åka in till stan and bask in the glory of consumerism. Har varit så himla inne på nätshopping på senaste, men ibland är det så kul att prova grejer. Var på Beyond Retro först, försökte hitta ett par svarta Levi's jeans eller shorts, men utan framgång. Provade lite andra grejer men ingenting bra. Vill så gärna var duktig och handla second hand men jag tycker det är svårt, hatar att alla kläder är typ stora och att man aldrig kan vara säker på storleken. Jag vet att man inte ska fokusera på vilken storlek kläderna har, men jag har skitsvårt för att låta bli. Är så rädd för att jag ska börja acceptera att kläder i storlek 36 och större ska få flytta in i min garderob och så kommer det att eskalera och så står jag där och väger 120 kilo.
 Klippte till mina blåa Levi's jeans, tycker det blev fett bra! Äntligen har jag hittat ett par snygga shorts.
 Provade lite kläder på Weekday, tyckte fett bra om den här lilla magkorta tröjan med tryck från plastpåse från New York, så cool!
 Tyckte även fett bra om den här klänningen, påminner lite om en klänning som jag har. Mönstret var fett gulligt, blommor och små smiley-gubbar. Jag älskar den här typen av klänning för de sitter så bra och man blir så snygg och så kan man bara ha converse till sen är man färdig.
Var på Topshop och provade peace-sign leggings och en härlig, mintgrön tröja.
 Och så provade jag en sån där snygg klänning som är öppen på sidorna, älskade den här! Provade en sån klänning för ett tag sen men då såg jag fyrkantig ut, antingen har jag fått bättre form eller så är den här klänningen bättre skuren. Gillar den som fan i alla fall.
 Och så får man ju en liten sexig sneak peak på min bats ^_^
 Inget speciellt, bara skön klänning/långt linne. Vill ha kläder som är okomplicerade och som man "bara kan slänga på sig"
Inte riktigt min stil men tyckte fett bra om den ändå, även om den slutade farligt nära min rumpa. Så sexig och horig, ser typ ut som något Julia Roberts skulle kunna haft på sig som hora i Pretty Woman.
Köpte peace sign-leggingsen, kunde inte låta bli! Har sett tusen bilder på dem på tumblr så är helt hjärntvättad nu. Köpte även världens härligaste kors-tshirt (alltså tyget! Driver ni eller?! Som att vira om sig en ängels andetag) och ett par gigantiska, runda brillor på Beyond Retro. Så fail jag är som går på second hand-butiker och köper det enda de säljer som är massproducerat, I suck :( Är svårt att inte gå till Topshop för allt där passar mig så bra, känner mig lite keff som alltid handlar på samma butiker, men jag hade inte direkt blivit mer intressant ifall jag hade blandat in några illasittande plagg från H&M eller Gina Tricot.

No comments:

Post a Comment