Friday, May 18, 2012

Fire-haired woman


 Så här var jag klädd igår, länge sen jag hade de shortsen, men de passade bra till mitt nya eld-hår. Var lättad över att det passade bra med nitade oxfords till, det är inte varje dag en orkar spatsera högt upp på ett par Litas. 

Så sjukt det är med skor, har jag klackar blir jag typ höjdrädd och bara "fuck, är ju helt omöjligt att ta sig ner för en trappa", men igår när jag hade flats så blev jag rädd för att "shit, marken är två centimeter ifrån mig, it's comming right for us!". Blir alltid lika förvånad varje gång jag märker att jag är kort.
Är så nöjd, just nu är det lite för rött (blev lite mer den färgen jag vill ha på bilderna efter att jag dragit upp "brightness"), men efter någon tvätt kommer jag nog ha färgen jag vill ha, annars tycker jag att det är så jävla snyggt med ljusorange hår.
Älskar de här två tjejernas hår och stil, jag vet inte vilka de är men ser dem alltid på tumblr och brukar alltid re-blogga för att de ser fierce ut! Gillar både den övre tjejens ljusorangea hår, det var så jag hade tänkt mig ha först, men nu när mitt hår blev ganska rött så blev jag istället inspirerad av den undre tjejens hår.

3 comments: