Monday, May 21, 2012

Lördag

 Vi åkte till IKEA, hade fått presentkort av Sebastian mamma och behövde köpa lite saker. Det jobbiga med Sebastian är att han alltid ska äta när vi är där, deras mat är skitäcklig, och de är inte direkt kända för sina färdigheter i det vegetariska köket. Valde mellan en burk barnmat med banan och mango-smak eller en apelsin, blev en apelsin, och en äppelmust som var fett god! Apelsinen var en besvikelse. Goda apelsiner är fett goda och värda besväret, men det är så nedrigt när man får en keff apelsin för då har en skalat och haft sig i onödan.
 Vi köpte en ram till våran SJUKT snygga tavla från thinkgeek.com. Är en affish egentligen, men aja, limited i alla fall! Älskar den, så cool och snygg, sen är det ju bara en liten detalj att den illustrerar tidernas bästa film!
 Vårt nya tv-bord, jag är nöjd! Det är ett avlastningsbord egentligen, men det passade perfekt till våran tv och alla våra konsoller, vi måste ha ett bord med mycket luft för annars kan konsollerna bli överhettade och slitas ut. Så himla synd det där med el att det kräver sladdar, dock. Hatar sladdar.
Det bästa med hela helgen (kan eventuellt vara det bästa som hänt i mitt liv också) var den här lille sötnosen som bestämde sig för att traska runt lite på våran balkong och käka granbarr. Hen var där sjukt länge, jag var helt uppe i varv och tappade andan. Ville mata hen med nötter men jag vet inte om ekorrar gillar behandlade nötter? Jag har rostade hasselnötter och skållade mandlar, är det inte bra för ekorrar? 

Älskar fan ekorrar, verkar så soft att vara en ekorre för de hoppar mellan grenarna på ett sådant roligt sätt. Vill också!

No comments:

Post a Comment