Sunday, November 6, 2011

Halfversiry

De två sexorna - sjätte Maj samt sjätt November, då firar jag och Sebastian dagar! Den sjätte Maj 2009 gav jag honom en lapp för att han skulle kunna ge den tillbaka till mig där det stod "Får jag chans på dig? [Ja][Nej][Kanske] Ps. Svarar du nej var det bara ett skämt.", jag kryssade "Ja" och sen dess har vi varit tillsammans, idag i två och ett halvt år :D

Seba har varit på Gamex hela dagen, så jag spenderade större delen utav dagen med att strosa runt planlöst i butiker, sen möttes vi upp och gick till Södra Teatern där vi åt middag och gick på spelning.
 Så här såg jag ut idag, inte superspännande, ser ju ut såhär mest hela tiden, blir mer likadant när man börjar satsa mer på klassiska kvalitékläder istället för biliga H&M-trender.
 Mycket nöjd med mina nya, tjocka ögonbryn.
 Funderar på att köpa en sån liten löjlig, upprullad mössa som jag HATAR, vad tycker ni? :)
 Provade lite kläder på Topshop, helt vanlig tröja, vill ha den bara för att den är size 0 :(
 Här är förresten mitt söta Mumin-skal! Älskar mumin ♥
 Provade en rätt vanlig, grön tröja, brukar inte använda grönt, är fint på rödhåriga, jag ser rödhårig ut på bilden.
 Är i skriande behov av en bra, rutig skjorta, den här tyckte jag var för snäv, vill ha lite boyfriend fit. Min pojkväns skogshuggarskjorta är egentligen perfekt (bortsett från att ärmarna är för långa), men ska jag låna hans hela tiden så får ju han aldrig använda den!
 Söt liten Mad Men-dröm, tänker att den inte är prisvärd pga enkelhet, men enkelhet känns lite som det nya svarta? Tycker jag gör mig som bäst i den här skärningen. Behöver hitta en julaftonsklänning, har redan hittat julfestklänning men vill ha något anständigare för jul med familjen, får för mig att det här passar fast senapsgult känns inte så juligt om man bortser från att skinka marineras i senap men jag äter ju inte skinka? Kanske ska klä mig i något mer knäckbrunt? Knäck äter jag desto mer utav. Brukar ni också välja kläder efter vilken mat ni gillar? :)
 Efter min luftshopping gick jag och Seba till Södra Teatern och åt middag, älskar de små limporna man fick innan maten! Blir helt i extas när jag ser saker i miniatyr, vad tror ni det ligger för psykologisk orsak bakom denna fableisse? Säkert bara för att jag är en miniatyr-människa? :(
 Jag åt fiskis med potatispuré och gröna saker som jag inte upplevde var i vägen, samt krutonger (GUD! Älskar krutonger!! Älskar i och för sig allting som jag kan kalla för 'kex'.)
Till efterrätt åt vi banan, glass, jordgubbsmousse, hallon och syndig choklad med chockladsås ringlat över sig, jordnötskrokant och maränger, om ni har några misstankar om att det var skitgott så är ni på rätt spår. 


Spelningen var fantastisk, över min förväntningar! Har mest gått på olika former av rockkonserter, mest festival men det har nästan alltid varit någon form utav moshpit närvarande. Var väldigt annorlunda här då konserten hölls i en teaterlokal och man satt ner, var orolig över att det skulle bli konstigt eller trist men det var helt fantastiskt! Har upplevt gåshud under större delen av kvällen. Maria var så söt också, pratade norska mellan låtarna, berättade att hon själv shippat in pengar eftersom att så många svenskar på Facebook önskat hit henne, sjukt coolt! Hoppas verkligen att jag kan övertyga någon stackars själ där ute att ge henne en chans, tycker hon är så jävla grym, hennes texter är verkligen spot on, beskriver mina 21 svåra år perfekt!

No comments:

Post a Comment