Wednesday, February 8, 2012

Fylla år.

 Födelsedagsfrukost! Fick ett helt berg med min favoritost (vit tryffelbrie), Irish Cream-kaffe, macaroons och chokladpraliner :) Var mysig morgon för Sebastian var ledig hela förmiddagen!
 Åh, fick lego! Så roligt ^_^
 Och kokbok så att jag ska lära mig att vara en bättre vegetarian :)

Har även fått Sims Pets + nytt RAM-minne till datorn så att spelet ska gå att spela, och så ska jag tatuera mig i slutet av månaden :)
 Mitt fina Atlantis-skepp! Märker dock att jag är en vuxen person då jag är totalt ointresserad av att leka med legot när det är färdigbyggt, men det är kul att bygga ^_^
 Fick kort med kissekatter av mormor :)
Och så fick jag ett från Body Shop med 100:- presentkort, gulligt!

4 comments:

 1. oh fuck, fyllde nyss själv år, borde också önskat mig lego! fan vad roligt haha! Grattis förresten, rolig och fin blogg du har ^^

  ReplyDelete
 2. Har typ velat önska mig det fett länge men bara "nä, är vuxen nu, måste skärpa mig", men så köpte min kille det till mig i alla fall och så var det en sjukt rolig present! :D Tack så mycket :)

  ReplyDelete
 3. åh grattis! haha, håller med att lego faktiskt är rätt kul :D Vad är det du ska tatuera dårå?

  ReplyDelete
 4. Tack! Ja, grymt kul, blir alltid så sugen varje gång man ser en stor, härlig kartong i butiken :) Jag ska tatuera in ett stycke från en låt jag älskar, men jag visar upp det här i bloggen sen efter att tatueringen blivit gjord :)

  ReplyDelete