Saturday, February 4, 2012

"Om ACTA vore min penis skulle jag skära av den"

 Var på ACTA-demonstrationen på Sergels Torg idag, vilket var viktigt och ganska roligt, om än HYSTERISKT kallt! Det här var typ roligaste skylten jag någonsin sett, garvade högt och länge. Tråkigt att så få dök upp, jämfört med hur många som hade klickat attending på Facebook. Att faktiskt utstå kylan och visa att det här är viktigt är väl det minsta att göra? Verkligen talande för våran generation att ett "like" får räcka, då har man ENGAGERAT sig! Känner att jag vill göra mer, det är inte hållbart att leva i ett samhälle där staten har rätt till alla delar utav vårat privatliv, jag har läst 1984 och kände spontant att det inte lät så jävla nice, faktiskt. I need to go all '60s on this ones ass! Vet inte vad man kan göra, men någonting. Typ hungerstrejka.
 Efter demonstration återgick jag till mina ytliga nöjen och provade en smula kläder på Topshop. Tyckte det här linnet var så coolt! Skitsnyggt på sommaren sen, vill ha, men kan vänta, inte läge för det nu i alla fall.
 Mmm, älska! Älskar kors, och det hät var en sån där perfekt t-shirt, bra storlek och tunt, mjukt tyg ♥ Ska vänta lite, kan ändå inte gå runt i t-shirt nu.
 Hihihi, naked person is naked. 
Bästa koftan! Mjuk som en kattunge och perfekt i storleken, tog med mig den hem. Jag älskar verkligen stickat, men det får alltid bli ett sorgset adjö i butik då min hy protesterar våldsamt på allt som är det minsta kliigt.
 Köpte också fin, tunnstickad tröja i vit/rödrandigt, behöver bara ett par blåa jeans och runda glasögon så kan jag försvinna i folkmassor sen! Har köpt en liten hipster-mössa idag också så skulle bli en förträfflig Waldo.
 Efter shopping fick jag äntligen ÄTA, jag och Seba gick till Urban Café i PUB-huset och jag åt en kantarell-och västerbottenostmacka, jättegott! Har en passionerad kärleksaffär med kantareller.
 Tycker det var modigt av Beckham att våga posera i bara mässingen trots att han inte har en perfekt kropp, You Go Guy!
 Och här har vi dem, SKORNA! Fantastiska, har dock märkt att de är störtomöjliga att gå i detta väder, men men. Halkade mig ner hela vägen till Bromma Blocks tidigare idag, fast tog igen det sen när jag äntrade Shoppingcentret LIKE A SIR!
 Fick Sims Pets av Seba i födelsedagspresent, fyller inte år förrens på Onsdag, men eftersom att jag ska vara ledig hela veckan är det lika bra att jag fick det nu :) Har även uppdaterat mitt RAM-minne så att spelet ska gå att spela.
 På väg till Bromma Blocks, wearing them shoes! Och så min lilla hipstermössa också.
 ♥
Köpte nya filmer på Coop, älskar Nazifilmer, är typ intresserad utav allt ang. andra världskriget, framför allt hur hemskt det var. Schindler's List är typ världens bästa film.

3 comments:

 1. HUR KAN DU VÄLJA EN BILD PÅ EN SÅDAN FUL SKYLT DÅ DEN DÄR PENIS SKYLTEN VAR GRYMT MYCKET BÄTTRE !

  ReplyDelete
 2. För att det var den roligaste skylten och jag inte hade bra kameravinkel att fota den andra? Hur kan du skriva kommentarer med Caps Lock när det ser mycket trevligare ut att inte göra det?

  ReplyDelete
 3. sexleksaker intimleksaker.com
  kamagra potensmedel.co.uk

  ReplyDelete