Friday, January 13, 2012

Annandagsshopping

Brukar alltid ta mycket foton i butiker när jag är i stan, har inte orkat lägga upp dem än, men nu när nyårsbilderna är inlagda så blir det liksom en lavin som stormar efter, enjoy!
Älskar de här glasen från Indiska! Måste köpa, så glad att hitta snygga glas som dessutom är billiga, känns väldigt Harry Potter!
 Gillade det här sängöverkastet också, de har faktiskt rätt fina sängöverkast där, fast jag vet inte om man ska ha så mörkt till våren?
 Provade svarta kläder på Urban Outfitters, desperat sökte jag efter en nyårsklänning. Så typiskt att den här bilden blev så suddig, var typ snyggaste rompern, vill lätt ha i sommar! Älskar tanken på tunna, svarta kläder under sommaren.
 Åh! Gotisk spetsklänning, vill ha med bara ben, svarta Litas och min svarta slokhatt i sommar.
 Söt!
 Sexig klänning men dålig storlek, bondagetight över mina feta lår och hösäcksslapp över mina beniga axlar, det är en historia vi hört förr...
MÅSTE HA NU NU NU!!! Bästa klänninen, Seba älskade också. Älskar färgen, älskar materialet, älskar inte att jag tvingades prova en stor storlek, det skrämmer mig för när jag ska få den i födelsedagspresent och tänk om de fortfarande inte har mindre än storlek 36? Kan omöjligen vara glad över kläder i så pass stora storlekar, det går bara inte.

No comments:

Post a Comment