Tuesday, January 17, 2012

Do whatever you want, just be straight with me!

Hatar när folk krystar fram argument till sina homofobiska åsikter. Nej, det är inte godkänt att förbjuda homosexuella att adoptera för att barnet "kan bli mobbat", isåfall behöver vi även förbjuda tjocka, fula och fattiga människor att skaffa barn eftersom att även dessa är saker man kan bli mobbad för. Framför allt så ska man väl inte lägga någon skuld på den som blir mobbad, snarare se till att barn ger fan i att mobba varandra. Eller folk som anser att homosexualitet är fel för att man inte reproducerar, för det är ett val man kan göra även som heterosexuell. Och att reproducera är ett val man kan göra som homosexuell också, så inte ska vi oroa oss för att alla blir bögar och jorden går under. Folk får väl hata bögar i de tysta bäst de gitter, men ha lite jävla stake då och erkänn att tvåköniga förhållanden gör dig obekväm.


Kanske inte det aktuellaste utav ämnen just nu, bara något jag tänkt på och varit arg över på senaste. Något som däremot är aktuellt är att vi i SVERIGE tvångsteriliserar transsexuella som ska genomföra ett könsbyte, är inte det helt sjukt? Jag får nyhetsbrev från AllOut och det var inte alls speciellt roligt när det senatse nyhetsbrevet handlade om att vi ligger så pass efter i superfeministiska och jämställda Sverige. Ni kan väl skriva på protestlistan?


Dock, en fråga jag har: Om man byter kön, då fungerar det väl inte längre så att man kan göra barn med könet? Om jag skulle skaffa en snopp istället så skulle den ju inte komma med complimentary semen liksom.

4 comments:

 1. Det rör sig inte om någon "tvångssterilisering". Alla parter är fullt på det klara med vad operationen innebär och vilka eventuella konsekvenser det kommer att få för individen. Ingen blir tvingad till någonting. Ordet "tvångssterilisering" används frekvent helt enkelt för att fiska lite sympati, men det är alltså inte vad det handlar om. Förövrigt innebär ett könsBYTE per definition också en sterilisering, eftersom det annars inte handlar om ett byte utan om ett tillägg. Jag personligen har svårt att se varför man som transperson fast i "fel kropp" skulle vilja vara både man och kvinna, då det för mig skulle innebär samma vånda som att vara bara man trots att jag i huvudet är kvinna (eller vice versa), men är det vad de vill så kör hårt, men acceptera att kakan inte både kan ätas och has kvar. Steriliseringen är också nödvändigt eftersom foster och fosterceller kan ta skada av eventuella hormonchocker som kan uppstå vid en sån här behandling. Det handlar inte om vad som är bäst för transpersoner - det handlar om vad som är bäst för barnet.

  Och angående homosexuella så kan de väl försöka skaffa barn bäst de vill. Det är bara naturen som hindrar dem. (Ja, jag är emot all form av adoption och ser det som ett nödvändigt ont - inte någonting eftersträvansvärt).

  ReplyDelete
 2. Jag läste att om man ska byta kön juridiskt så måste även t.ex spermier eller ägg som man fryst ner tidigare förstöras, finns det någon bra anledning till det också där fostret kan ta skada? Jag är i alla fall utav den åsikten att riktiga människor går före foster, men du kanske är emot abort också? Det är självklart att man inte kommer att skaffa barn om det innebär att fostret tar skada, men jag tycker att man kan gå på individfall och inte lagstifta om tvångssterilisering.

  HUR kan man vara emot abort? Förstår verkligen inte.

  ReplyDelete
 3. Jag är inte så inläst på ämnet men trodde också att den där steriliseringen berodde på att man inte kan garantera att de nya könsorganen verkligen funkar och vilka konsekvenser och risker det skulle bli för ett barn att växa i en sådan kropp. Men sen undrar jag om de överhuvudtaget fixar en livmoder och äggledare på föredetta män? gör de inte bara själva vaginan så att säga ? (rätta mig om jag har fel) för annars krävs det ju en transplantation och utan en sådan är ju personen ändå steril liksom?

  ReplyDelete
 4. Jag är dessvärre inte heller så insatt, har mest läst andras åsikter om det osv. Känns också lite märkligt varför det ens skulle vara nödvändigt då ett könsbyte inte innebär att man t.ex ger någon som fysiskt varit kvinna testiklar och spermier eller ger någon som fysiskt varit man livmoder och äggstockar. Men isåfall är ju tvångssteriliseringen helt onödig i alla fall? Kanske är onödigt att bli upprörd över den också, men det är bara känslan man får liksom, är tvångssterilisering något vi ska ha i Sverige 2012? Nej! Får väldigt mycket känsla att Kristdemokraterna vill ha det så för att transsexuella inte ska ha barn, men det är väl mest min fördom om dem då.

  ReplyDelete