Tuesday, January 24, 2012

Outfit från förra veckan + dagens ledighetstisdag

 Från förra Torsdagen, hade på mig min vita klänning med hög halslinning från Nasty Gal och kavaj, proper!
 Idag var jag ledig så då åkte jag in till Söder för att äta lunch med pappa, vi gick till den vegetariska restaurangen Chutney, kan rekomenderas! Jag vill så gärna bo på söder igen, skulle segla igenom mitt vegetariska liv på en hummusmacka. Dessutom, de har ingen snö där! Vet ni hur mycket snö vi har här i Bromma/Sundbyberg? En jävla massa, ska jag tala om för er. Jag åt spanska kikärtsbiffar, mycket gott, tyckte speciellt om rödbetsdressingen, nyfiken på vad den är gjord av då hela rätten ska ha varit vegansk, borde ha frågat.
 Och så här såg jag ut, efter att jag och pappa ätit gick vi in till stan, rätt stolt över att jag promenerade från Södermalm till Sergels Torg i mina 13-centimeters, via Gamla Stans kullerstenar, dessutom! Hade på mig min röda klänning från Nasty Gal idag, den som jag hade på julfesten förra året. Passade bra som vardagsklänning bara man slängde på en lite för stor kofta som man så charmant stulit från sin pojkvän.
Blondie. Ska bleka topparna och färga dem rosa.

2 comments:

  1. Men shit, dig känner jag igen! Kan inte komma på vart ifrån nu, kanske läst din blogg för några år sedan... Aja det var kul att hitta din blogg igen, hare bra ;D

    ReplyDelete
  2. Jaha vad kul, kanske det, har bloggat ganska länge (typ sex år?!) :) Du med!

    ReplyDelete