Wednesday, July 20, 2011

Senaste tillskotten

I söndags var jag ju som sagt inne i stan för att se senaste Harry Potter filmen med mami, men slug som jag är hann jag in lite tidigare för att även ha tid att shoppa. Det hade varit mycket bättre för min ekonomi om jag tyckte om att sova, då hade jag ju inte hunnit! Jag har ett allvarligt problem och jag kan inte sluta.
 De hade rea inne på Urban Outfitters, så jag köpte två fin-fina krokar med blommotiv. Tänkte att jag skulle hänga upp lite krokar osv på en utav väggarna för att hänga smycken på, och så vill jag ha någon låg byrå eller liknande för smyckesställningar och skrin.
 Köpte senapsgula shorts, blev fett into senapsgult helt plötsligt?!
 Och så en kjol i samma färg. Helt galen.
 Och ett par ljusiga gammellila shorts, älskar detaljen som är lite som blomblad eller fjärilsvingar, så vacker!
Handlade lite förnödenheter på Body Shop också; ny ansiktskräm och ansiktstvätt, och så dera nya Duo Body Butter i två olika dofter: Vanilj och Macademia, love!


Sen, igår, så var jag inte riktigt nöjd. Hade provat jeans inne i stan i söndags men sen inte orkat köpa dem, de satt rätt bra men var såklart för långa. Sen träffade jag mamma och hon bara "nej men det är oki, jag syr upp jättesnabbt!" så då kändes det ju värt ändå. Rea också, billigt. Extra billigt när man har presentkort.
 Min jeansröv i mina nya Cheap Mondays, kom på att det ju är mycket smartare att ta en sån här bild på nya jeans, för jag gillar min röv ganska okey, men inte mina lår, men nu syns ju inte de så då har ni ingen aningen om den fruktansvärda sanningen!
 Köpte också en punkig Ramones-tshirt inne på H&M, fast jag skulle ju sluta handla där men jag tycker det är okey, det är ju typ, basplagg? Lyssnar inte speciellt mycket på dem, men jag känner liksom att jag är för gammal för att bry mig om huruvida jag är en posör eller inte. Älskar att den är vinröd, för jag är fett into vinrött nu också nämligen.
 Köpte inte, men vill ha! Så mysig och vackert hallonröd, behöver! Vill ha Jimi Hendrix-linnet också, fast honom lyssnar jag ju ännu mindre på (inte alls), men som sagt, snyggt linne så orkar inte bry mig.
Köpte lite förnödenheter också, typ nya toffsar och underkläder, har någon sjuk idé om att jag bara ska ha underkläder i spets och bomull i neutrala färger. Kommer så inte hålla på det. Aja.

2 comments:

  1. Støøørt snygga blomkrokar! Luvplagget var hett som fan på dig!

    ReplyDelete
  2. Taack! Fast jag måste köpa lite fler, skulle se tokigt ut om jag satte upp dem nu :/ Tack! Ska köpa det... snart. När jag fått lön igen ;____;

    ReplyDelete