Monday, September 12, 2011

Me time

 Det var fult väder ute, så jag bestämde mig för att städa så att jag kunde tända ljus och sen åt jag mysig frukost och kollade på Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain, älskar den filmen, blev jättesugen på att köpa en knälång kjol och klippa håret i en kort page-frisyr.

På kvällen var jag nere på gymmet för PT-timme, körde armar och bröst idag, var helt skakig hela vägen hem, så skönt! Tränade bara två gånger på gymmet förra gången, så får skärpa mig den här veckan! Känns bra att ha varit där på en måndag i alla fall, brukar faktiskt sällan träna på måndagar men måste börja med det, är en sån bra start på veckan.
Har blivit en sån där jul-otte-sverige-människa som Filip Hammar hatar som häller upp mjölken på glasflaska. Vill ha ett jävligt public service kök utan några etiketter, butter dish, anyone?

3 comments:

  1. haha vad läskigt, jag sitter och väntar på att nedlandningen av amelie skall bli klar. hade nämligen tänkt titta på den medan jag skriver det på tok försenade brevet! ps är adidas wct;n fortfarande till salu?

    ReplyDelete
  2. Oh, happy movie time, sååå bra film :D:D:D Ja, det är den :)

    ReplyDelete
  3. åh då vill jag köpa den!! skulle det funka tror du?

    ReplyDelete