Tuesday, September 20, 2011

The ugly naked truth: She starves me off my youth.

 Träffade fina mamma idag för en liten lunch, vi gick till Urban Deli i PUB-huset. Jag åt bulgursallad med rödbetor och chevré, gott med ost och rödbetor men bulgurn knastrade som sand :( Annars gott. Och så trevligt att träffas med mami ♥
 Så har var jag klädd idag, provade lite kappor på Topshop men jag är nog rätt inställd på att det blir någon eller både de jag redan provat. Det här var hursom min arbetsintervju-outfit :) Hade en lååång 3-timmarsintervju på eftermiddagen/kvällen för ett jobb som jag verkligenverkligenverkligen vill ha, så nu får ni hålla alla möjliga tummar som ligger där hemma och skräpar!

Pälskrage:
H&M
Blus: H&M
Blazer:
Silence + Noise/Urban Outfitters
Väska: Topshop
Chinos: Mango
Ankle boots: Ti Amo/Scorett
 Läpptstift: Morange by MAC
Älskar det här läppstiftet, använder det mest hela tiden numera. Hade tänkt låta min ögonbryn växa ut förresten, förbered er på en hårig höst!
 Inhandlade en anteckningsbok med en uggla (tänkte att jag kanske behövde anteckna något på intervjun, it was a career move!), en vässare och ett par söta små örhängen med ugglor. Behöver ett par fina vardagsörhängen.
 Och på den här bilden då? Det svarta som sticker fram är en body som jag köpte på American Apparel, behövde ha något under min virkade klänning från Nasty Gal. Kände mig ärligt talat rätt snygg i body, såg inte alls ut så mycket som en fet padda som man tycker att jag borde, fast fortfarande för mycket fet padda för att ni ska få se.

Provade även den här kjolen där, hur snygg?! Blir fett deppig för kan väl inte ha en sån kjol nu? Lär inte vara snyggt med strumpbyxor under liksom.
Ny foundation från Chanel kostade jag på mig också, mitt nya projekt är att bara ha smink från Chanel, lär gå rätt fort för jag använder typ bara mascara. Nu när det börjar bli kallt måste jag lägga en bas för min hy blir typ flammig av kylan. Fick hjälp av en sjukt trevlig säljare på Åhléns också, blir inte ni också så himla upprymda av sånt? Älskar trevlig personal, älskar att vara välklädd så att folk är trevliga och inte tror att man kommer snatta.

No comments:

Post a Comment