Friday, September 2, 2011

Nasty Gals Do It Better

Yay! När jag kom hem från köpcentret idag hade jag fått en avi signerad Nasty Gal, tyvärr även signerad "debiteras 289 SEK", men det är sånt som händer. Tycker ändå det är rätt surt när man tvingas betala tull för en ynka 116$-order. Nasty Gal borde skaffa ett kontor i UK också.
 Vit fodralklänning med viktoriansk ringning. Trodde inte att den skulle vara så tight, men den passar bra, inte som en annan klänning jag hade som fick mig att se ut som ett block ost (jag ser oroväckande ofta ut som en ost :(). Brukar inte ha tighta klänningar pga tjock, men ska nog sluta med de fasonerna, man blir ju smalare av att ha tighta grejer på sig eftersom att man inte kan äta så mycket.
 Broderad liten 70-talsdröm, vet att det ser fult ut när jag har gråa strumpbyxor och beige bh under, nu när det inte blivit så kallt än kan jag ha hudfärgade undies och strumpbyxor under, men till vintern tänkte jag nog köpa en svart fodralklänning med urringad rygg att ha under. Då blir det nog varmt allt! Jag gillar att man kan ha den här året om, egentligen är det ju en väldigt tunn klänning så den borde bara gå att ha på sommaren, men färgen gör att den känns väldigt höstig. I sommar kan man ha bara bikini under :)
Älskar urringning i ryggen ♥

No comments:

Post a Comment