Wednesday, March 7, 2012

Fick meddelande av min chef att jag "slapp" komma in till jobbet idag, skönt! Vi har det ganska lugnt just nu så då bad jag om att få ledigt igår. Har ju levt lite i ovisshet sen igår kväll, var tvungen att gå upp kvar i sex och besöka gymmet i alla fall, utifall att jag behövde komma in till jobbet, men i efterhand var det skönt att börja dagen så tidigt, tycker sömn är en sådan väldig slöseri med min tid. Trivs bra på mitt jobb, men det är skönt att vara ledig så att man har tid att göra annat, typ ligga i soffan och trycka paprikarröra-mackor och tumbla.

Har hunnit vara lite nyttig idag också, faktiskt. Gick ju som sagt och tränade imorse, har även hämtat upp fler böcker från källaren, tagit en timmes promenad (och gungat! :D) samt en timmes löprunda innan solen gick ner. Tänk vad skönt att det blir ljusare ute, på sommaren kommer jag ju kunna ta en springtur efter jobbet även de dagarna då jag slutar vid åtta (som den här veckan). Sover mycket mindre på sommaren också.


Har blivit beefcake, har värsta tjurnacken ju, haha :D Känns skönt att jag lagt min konditionsträning utomhus, så kan jag fokusera helt på styrketräning när jag tar mig till gymmet :) Måste träna mycket carido dock, är nöjd med hur jag ser ut i formen men har massa äckligt fett som måste VÄCK! Frågan är om man blir av med det om man fortfarande äter kolhydrater? Ni kan ju fetglömma att jag lever ett liv utan en endaste lite brödbit eller pastaskål.

4 comments:

 1. Jaaa vårvädret är bäst! Mycket skönare att springa utomhus än på ett löpband inne på gymmet, det blir liksom inte lika bra.. och sen är ju styrketräning roligare!
  åh vad söt du är med rosa toppar btw :) men förresten har inte du haft hela håret rosa, eller misstar jag mig?

  ReplyDelete
 2. Ja, fast det är kallt fortfarande, får ont i halsen och låter som en riktig rökarveteran när jag kommit hem igen, ha ha :p Det sköna med att springa på treadmill är ju om de visar riktigt bra tv-program samtidigt så att man springer längre än man först hade tänkt :) Roligt med fler tjejer som styrketränar, king!

  Tack! :D Jaa, har haft rosa, blått, lila, turkost, får lägga upp lite gamla bilder när jag kommer hem sen ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha eller hur! tiden bara springer förbi när man kollar på tv, också bra att man kan slå två flugor i en smäll :P
   Jo visst styrketräning äger, fattar inte varför man inte vill vara stark liksom..

   Oj där ser man! Alltid kul att se bilder på folk från förr, så lägg upp några du :)

   Delete
 3. Ja precis :D
  Nä, börjar inse det mer och mer, funkar ändå inte för mig att vara nedsvulten och modellsmal så bättre att satsa på att vara snygg och vältränad så att man kan njuta av massa god mat ^^

  ReplyDelete