Tuesday, March 13, 2012

#hairriot

Helt sinnessjukt vilka galet stora proportioner diskussionen om kvinnor med hår under armarna har tagit! Kan inte förstå hur folk orkar lägga sin tid på att göra sig lustiga över, varvat med att bli kränkta över, andra människors kroppsbehåring. Stackars vita, kränkta män blir jätteledsna när det finns kvinnor som ser ut på ett sätt som gör att de inte vill ligga med dem, newsflash, kvinnor är inte skapta för att ni ska ha något att ligga med.

Många kommentarer (från män) handlar om just det, att de inte vill ligga med en kvinna som inte rakar sig (och vi vill inte ligga med folk som gillar mobbning och har en unken kvinnosyn, så det är ju ömsesidigt). Handlar kommentarerna inte om det så är det istället hur fruktansvärt äckligt det är med hår på en kvinnokropp. En får självklart tycka att kroppshår är äckligt, men varför blir det så pass mycket äckligare att en "inte kan hålla nere frukosten" om håret sitter på en kvinnas kropp? Om det är kvinnor man tänder på och inte män så borde ju rimligtvis en manlig kropp med hår vara ännu äckligare ifall kroppsbehåring nu är så ofräscht. Vissa "argumenterar" för att hår skulle öka svettlukt, men i och med att detta är samma personer som anser att män svettas mer och luktar värre än kvinnor så borde väl kroppsbehåring vara ännu mer ofräscht hos män? Helt ologiskt.

Fast det är klart, kvinnorna som inte har den där illaluktande svetten är väl "de riktiga, kvinnliga kvinnorna". De där små kvinnorna som doftar gott och inte bajsar och är naturligt hårfria och äter vad de vill utan att gå upp i vikt och som är sminkade innan de ens gått upp. Fast de kvinnorna finns ju inte, och vill man upprätthålla den fasaden får en jobba hårt, speciellt om det inte ska märkas att en faktiskt jobbar hårt. Så jag antar att kvinnans naturliga stadie är att vara jävligt äcklig, så äcklig så att man kräks och tappar aptiten.
Här har vi min (förvisso relativt nyrakade) men ändå jävligt äckliga och svettiga armhåla. Det blir liksom ingen supersexig kroppsdel bara för att en tar bort håret, och har en sprungit runt hela dagen så luktar det rätt äckligt oavsett om en har hår eller inte.

2 comments:

 1. Underbart inlägg. :)
  Det är verkligen stackars, vita, kränkta män. Hur kan man bry sig så mycket om hur en människa man inte ens känner ser ut under kläderna (eller under armarna).

  Tycker din blogg bara blir bättre och bättre. :)

  ReplyDelete
 2. Tack! Verkligen. Blir så himla ledsen över hur vissa av de här killarna säger hur tjejer som inte rakar sig förtjänar att dö, de verkar liksom inte fatta vad det innebär? Helt sjukt.

  Vad roligt att höra, försöker skriva om lite mer viktiga saker istället för bara dagens outfit, roligt att det uppskattas!

  ReplyDelete