Sunday, March 4, 2012

Leisure time

Haft långhelg med massa mys och spring på stan. Alltså jag älskar stan?! Typ ingen förstår denna förälskelse. Det är skitsamma egentligen för jag tycker om att vara inne i stan själv... men inte lika mycket som jag tycker om att vara i stan med Sebastian, för då har jag någon att rikta kommentarer om andra människor mot. När man är där själv så bubblar huvudet över av dömanden.
Har jävla beslutsångest, går runt och tänker att jag vill ha dessa tights hela tiden, men när jag väl är på Topshop så blir jag så velig. Känns inte så användbart... vad har man till liksom? Fast typ, en lite störra skjorta eller tröja som jag provade tightsen med går väl bra, inte snyggt att ha för kort t-shirt, men inte snyggt med klänning till heller, då blir det ju leggins istället för tights, hatar fan leggins.
Vuxengrejer! Fick hem böckerna jag beställde i början utav veckan, och så har jag köpte ett pingvin-bokstöd, det är lite läskigt och vekt, ligger mest och väntar på att jag och Seba ska krossas under Harry Potter och Fenixorden när vi ligger och sover.

Pinsam fakta om mig: Äger inte alla Harry Potter-böckerna! Har första fyra på svenska (fast jag har tappat bort Hemligheternas Kammare) och resten på engelska, behöver komplett samling ju! Vill helst ha dem på svenska för våra har snyggast utformande.
Köpte nytt ljus, French Vanilla Bourbon. Burkarna som Voluspa-ljusen kommer i är så fina, kan använda den stora som trinket box nu, de små kan man sätta värmeljus i när de är slut!
Köpte blommor, två av den rosa och så har jag planterat lite vårlökar på balkongen, de ska tydligen tåla kyla :) I år ska jag verkligen bli nöjd med balkongen!
I lördags åkte vi in till stan, åt lunch på Café 60, så OVÄRT, helt sinnessjukt vad deras personal är otrevlig! Ibland går man någonstans där personalen är oengangerad eller lite trött, så kan det förstås vara och man är inte alltid på topp. Men går jag ut och äter lunch vill jag bli åtminstone bemött som en människa som är där för att ta del utav deras utbud, inte som något typ av irritationsmoment som förstör din dag. Handlar inte om "dålig dag" heller, för jag tycker de har varit lika otrevliga varje gång jag varit där och det är inte ens en person ur personalen utan alla.
Seba med blåbärssmoothie i Gallerian ♥
Jag åt en yoghurtglass med päronsmak, godaste! Så trist dock att endast två utav smakerna på Yoghurt Glass-shoppen i Gallerian är både fett-och sockerfria, hur svårt kan det vara att byta ut socker mot sötningsmedel i samtliga smaker?! Samma sak med Yoggi Yoghurt, finns en jättebra mini-variant som innehåller 35-40 kalorier per 100g, men den är så begränsad i smaker, finns bara lite sura smaker, typ blåbär, citron, passionsfrukt osv. Kan de inte göra en fett-och sockerfri vaniljyoghurt? Helst även mjölkfri. 
Mvh Missnöjd konsument.
 Köpte nya smycken, turkosa döskallar med spikes, litet silverarmband med svart kors och en guldig patron i lång kedja. Borde inte få kalla mig pacifist när jag bär vapenpropaganda, va? På samma sätt som jag inte borde bära så jävla mycket kors när jag är icke-troende (är inte ateist, jag tror på karma). 

Haha, bra att jag har patron-halsband och peace-märken ^_^v
Köpte den här fina myströjan från Sparkle & Fade, älskar den! De säljer massa olika såna här på Urban, i olika färger. Gillade verkligen den gråa och vinröda, färgerna får mig att tänka på Hogwarts i allmänhet och Gryffindor i synnerhet :)

Kan verkligen inte bestämma mig för om jag är Gryffindor eller Ravenclaw?! Har gjort massa olika test och det är antingen eller, gillar typ båda lika mycket. När jag var medlem på Harry Potter-fansite som liten var jag Slytherin, men känner mig fett obekväm med att vara i ett elevhem som har orm som elevdjur. Gillar både katter och fåglar liksom, mest katter förstås men lejon är min minsta favoritkatt. Svårt! Har ni något superbra "vilket elevhem platsar du i"-test som jag kan basera ett ordentligt beslut på?
Köpte även t-shirt med leopardmönstrat kors, älskar! Velat ha den superlänge. Så mysig är den, mjuk och tunn och ganska stor, det gillar jag.

Har ni tänkt på vad blek jag är förresten?!

2 comments:

  1. Får man fråga om det var hogwarts.nu som du hänge på som slytherinare? x) Nämen, jag kan inte heller bestämma mig för om jag är Ravenclaw eller Gryffindor! :O Jag har för mig att båda är smarta och modiga men att Gryffindor är lite dumdristiga och Ravenclaw är lite mer förnuftiga. Men typ samma, så svårt!!

    ReplyDelete
  2. Haha, precis! Eller hur, läste att Ravenclaw appreciates wit and cunning, och jag ba "aa men jag är fett witty och smart, passar", är inte så modig kanske :) Gillar Ravenclaw också för det är det elevhemmet som Hermione hade hamnat i om inte Gryffindor och hon är min favorit!

    ReplyDelete