Saturday, August 27, 2011

Vi spelar endast kapitalistisk skatepunk?

En gång hörde jag någon säga att det var motsägesefullt att rösta höger och lyssna på rock-eller punkmusik. HA! Vad fan borde vi lyssna på då? Uteslutande Mange Schmidt's moderata vallåt eller? Mtv's blöjrappare är väl rätt jävla kapitalistiska i och för sig, hur mycket de än vill profilera sig som gangstas.

Fast det är roligt att lyssna på det man lyssnade på som yngre nu när man är lite mer politiskt medveten, eller i alla fall medveten om vad man själv egentligen tycker. Lyssnade t.ex på Promoe - Denmark Style här om dagen, sjukt löjlig låt. Det enda det är är ju att Sverige är dåligt men Danmark är bra för de har Christiania och där får man röka gräs? Att Danmark är ett rasistiskt jävla skitland i större utsträckning än Sverige tas inte upp, t.ex.

Inte för att jag inte håller med honom om just det, är det någonting som är fruktansvärt viktigt så är det att vi legaliserar cannabis, inte för att det någonsin kommer hända. Synd, för det ÄR jävligt viktigt. Vill knappt tänka på det för blir jävligt upprörd då.

No comments:

Post a Comment